Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cursuri pregatire administrator imobile / bloc
300 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
26 Octombrie 2015, la 270 lei in 2 rate, o noua serie curs pregatire Administrator Imobile organizat de Asociatia Vellas Habitat.

Cand altii va pacalesc cerandu-va, la inscriere 300 lei si apoi, pana la terminarea cursului, va mai solicita bani (fara documente contabile), noi am redus taxa pt ca nu ne intereseaza castigul nostru ci posibilitatea dv de a va pregati in domeniu.

Cand altii va pacalesc reducand nr.-ul orelor de curs (deci al informatiilor primate) dar pastrand tariful, noi am marit nr.-ul oreleor de predare, la acelasi tarif.

Ne puteti contacta la  telefon 0744860690 sau 0314398450

Experienta in organizarea si coordonarea cursurilor pentru administrator imobile din 2001 (scolarizand peste 4.504 persoane pana acum)

Cursul pt. administrator imobile dureaza 13 zile, in intervalul luni - vineri si prima sambata
Cursul administrator imobile se deruleaza periodic, pe masura completarii seriei, participarea la cursul administrator imobile facindu-se in ordinea inscrierii si achitarii taxei de curs de 270 ron
Cursul se incheie cu examen pt. obtinerea certificatului de absolvire "administrator imobile".

Minim diploma bacalaureat.

Persoanele pensionate anticipat sau medical gradul 1 sau 2 pot urma cursul administrator imobile dar nu se vor putea angaja in conditii legale (atentie, nu toate firmele din domeniu va atentioneaza asupra acestui lucru, fiind interesate doar de a va lua banii).

La cursul organizat de noi veti beneficia de serviciile unor lectori specializati si cu calificare pt materiile predate si nu de ''om orchestra, adica persoana care preda totul'' sau de ''inlocuitori'' cu pregatire ''dupa ureche'' (deveniti ''lectori'' dupa ce au urmat acest curs la noi), cum se intimpla in alte firme

Prezentam un program pe calculator  pt  intocmirea evidentelor contabile in partida simpla , intocmirea situatiei activ-pasiv, a statelor de salarii, a declaratiilor ce trebuiesc depuse, in scopul eliminarii fraudarii banilor proprietarilor, folosit in 87 oraşe din ţară (Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Timişoara, Iaşi, Bacău etc), de catre 4.563 asociaţii totalizând 292.839 de apartamente. Poate deveni un instrument extrem de util in activitatea dumneavoastra de administrator imobil acest program putand fi achizitionat in conditii financiare favorabile de catre cursanti.
Proprietarii dornici, pot accesa de pe calculatorul propriu acest program, deci pot vedea cum au fost intocmite listele de intretinere, contabilitatea, pot urmari activitatea administratorului..

Acte necesare inscrierii la curs: copii xerox dupa: BI/CI; certificat nastere/casatorie/divort (unde este cazul), ultima diploma de studii (minim diploma bacalaureat).

Meseria de administrator imobile e un loc de munca sigur

Daca doriti sa deveniti o persoana bine pregatita in domeniu, participati la cursul administrator imobile organizat de Asociatia ''VELLAS HABITAT''!
Daca va intereseaza doar obtinerea unei diplome,va rugam sa va adresati altor firme, ''specializate in acest lucru'',firme ce sunt interesate doar de a va incasa banii!
Inainte de a va inscrie la un curs (indiferent unde)va sfatuim sa va interesati: daca sediul firmei e in Bucuresti, locatia cursului(nu in apartament de bloc fara avize functionare), nr. ore planificate si daca se respecta, documentul eliberat la absolvire, daca pretul comunicat este cel final sau mai apar costuri suplimentare dupa inceperea cursului (ex 30 lei pt. diploma, 50 lei taxa examen), cu privire la suportul de curs, calificare coordonator / lectori (de preferat sa beneficiati la contabilitate de serviciile unui expert contabil), materiile predate, modul de examinare la final si sa intrebati la primaria de sector daca agreaza cursul respectiv.

Se fac inscrieri pt seria ce incepe pe 26 OCTOMBRIE 2015 (seria din 5 octombrie 2015 este completata).

Detalii Asociatia "VELLAS HABITAT" Presedinte ing. I. Comanici: tel. 0744.86.06.90 sau 0314.398.450; www.vellas-habitat.ro;
Din Gura in Gura