Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii prezentare program asociatii de proprietar
Brand
Progr calcul pt asoc de proprietari
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pentru cei interesati.

Joi 23 Iiulie 2015, intre orele 16.15 - 20.30, vom face prezentarea programului pe calculator recomandat Asociatiilor de Proprietari pentru intocmirea evidentelor contabile cerute de reglementarile in vigoare, pentru intocmirea Listelor de Intretinere, pentru intocmirea si transmiterea Declaratiilor priving angajarea personalului.

Programul este folosit până în ziua de astăzi in  86 oraşe din ţară (Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea, Braşov, Timişoara, Iaşi, Bacău, etc.) şi administrează până în ziua de astăzi 4.397 asociaţii totalizând 282.154 de apartamente.

Prezentarea se va face la Liceul Teoretic ADY ENDRE, bdul Ferdinand 89, sector 2, in cadrul cursului de perfectionare ADMINISTRATORI IMOBILE organizat, periodic, de Asociatia VELLAS HABITAT.

Cei ce, ulterior, vor dori achizitionarea acestui program, vor beneficia de o reducere de 10% din cost daca achizitia se va face prin Asociatia VELLAS HABITAT.

Licenta se plateste o singura data, preturile sunt extrem de avantajoase.

Detalii privind acest program veti gasi pe site-ul nostru: www.vellas-habitat.ro

Participarea la prezentare nu presupune achitarea vreunei taxe din partea dumneavoastra ci doar confirmarea (pentru a putea intra in liceu) intentiei de participare (nume, prenume, adresa, sector) la telefon 0744.860.690 sau pe email, presedinte Asociatia VELLAS HABITAT ing I Comanici.

Aveti harta locatiei prezentata pe site si pe pagina FB!
Din Gura in Gura